Friday, 30 December 2011

Kawan baru

firdaus :)

ainur nabila

syiqin
Hari ni nak update psal sorang mamat ni . Nama dia MOHD FIRDAUS asal dri SELANGOR . umur dia next nak msok 17 .serious aq ta thu dia ni mseh study . muka mature lah derr . bru dua hari knl . funny lah gak budak ni .suka skat dia dngan mecopy paste ayt-2 dia yg dia g kat aq .:D . aq suka kne kan org termasok dia .. hee . oke ...btw ,happy dpt kwan bru .:D .tpi kawan lme tetap aq ta lupe --> AINUR NABILA .SYIQIN,FINAS,FATIN.. ape2 pon aq syg kat kawan2 aq .. :)

Monday, 26 December 2011

Hidup

happy together
Hari ni tiba2 je aq tak ade mood .. hurm . mseh pk kan hal smlm ke .? Aq risau lah ape yg dia ckp tkod jdi kenyataan .. Aq tak le terima law cm uh .. ta sngop lah .. bosan lah hidup ni .? tak ade siapa nk buad q happy .. dia orang ade dup sndri tak kn nk layan aq ni .? tak pe lah .. hiburkan la diri sndri lagi bgos . :).

Sunday, 25 December 2011

Sad day

Awk da sihat .. ALHAMDULILAH .. tpi awk chat nun sy awk kte kita ptos .. awk taw sy tnggu awk smpai sihat bila mse awk ckp cm uh .. sdeh nya ..sy taw tu gurawan tpi awk taw ta hati sy sket sgt awk ckp cm uh .:( ..
sy syg awk sgt2 .. sy tak nk hilang awk ..  Saya belajar setia sbb sy tak nk hilang awk .. awk org yg buad sy nges mcm nak gila taw sbb ape sbb sy syg ak :D


sayang I LOVE U VERY MUCH !

Saturday, 17 December 2011

Melaka Holiday :D








Da 2 hari aq kat melaka .. first smpai pkol 9.40 .. n then singgah rumah jup .. rehat2 :D .. pastu tros g grai pak abu .. dpt mkn free .. nyyuuummmm :D .. sdap .. lpas mkn aq lak ape lagi snap pic ur ..mcm2 gaya :D .. have fun gler :D .. pastu hari niyh 17/12 .laps bgn pg tros g pusing2 melaka n then main bowling kat MITC n then mkn kat kFC dgn danial . hakim , n pling becok kak fadz . pdhal umur bru 9thun .. amboi ! ngalah kn org tua :D .. 2 kereta kita orang bawk .. aq lak naik krete nun abg fahmi . danial .hakim n aq sorng je pompuan .. no hal la aq ta ksah ..:D .. tpi ape pon mg best la :D

Wednesday, 14 December 2011

Si Dia

Qo hilang ..mane qo pergi lme aq tnggu qo ..aq tak nak qo lupe kat aq ..aq taw qo xcdnt .. tpi itu bkn tndenya qo nak tinggalkn aq kan .. SHEIKH AKMEL HAKIMI .. i want u to be here .. saya harap awk ingat sya sbb sy kt sini rindu awk sgt2 b..<3

Thursday, 8 December 2011

Karenah Dia

 Nur TieQa's Adha dah q relakan mati untuk syg..:D q mncintaimu slmnya ttp bgitu... appun trjadi... dirimu diriku mnyatu pda mu hatiku berlabuh .. cinta ku sejati.. hahaha ..oke means aq da bek nun dy .. syukur .. ari yg happy bg aq .. ayt jiwang pertama dia bg kat aq .. Ngayat lbeh ..:D .. syg dak debub .. Jiwang tak jiwang ayat dy ..:D .. 

Tuesday, 6 December 2011

Listen My heart 2

sampai skrang saya mseh teringat kn ape yg awk ckp pde sy .. jujur saya ckp saya tkod hilang awk .:( .. mungkin saya da lme tak dngar khabr awk , suara awk ,. tpi saya selalu ingat awk .. persoalan nya awk ingat kat sy ke .? awk sy tak rela law awk tinggal kn saya .. kalau awk tak suka dengan sikap saya .. saya nak berubah demi awk ..



#picture atas yang entah papew---> jangan layan#

Listen My heart

Saya salah tpi jgn tuduh sy ade org lain .. saya syg awk tpi awk mcm tak endah kn saya .. saya belajar setia sbb saya syg awk tpi awk jgn tinggal sy .. saya akn jd orang yg paling sedih law awk tinggl sy .. mngkin dulu sy tak knl awk sy PLAYGIRL . tpi saya nak berubah sbb awk ..
I just want u know I love u very much !
 

Sunday, 4 December 2011

best day :D


oke hari niyh aq g uma bestie aq .. ainur nabila aka budak h0t .. mcm biasa dtg uma dy ape agi gosip lah psal syg kite org ..:D .. n pde hari yg sme aq d'swoh tpon hakimi ..:D .. tak kesah sbb aq pon rindu dy ... first aq tpon dy smpai kdit abis ..oke i don't care .. coz i love him <3 . n then dy kol aq blek gune phone hakim (walid) .. smpai kdit abis .. ainur pesan kdit abis swoh ganti blek .. teruk doe ..:D .. hhahaxD .. kdit dy pon abis .. smbong lak ainur tpon blek tpi kali ni hakim yg angkat .. pkwe dy lah ape lagi .. mcm2 dy ckp .. tpi stu je aq tertarik .. hakim sumpah aq jdi TAIK .. hahhaXD .. dy ckp law aq blek nty nek mtor aq jdi taik . *taik naik mtor pkai helmet*
memang mangkok ayun sumpah aq mcm uh .. sumpah lh jd yg elok sket .. jd princess ke .? :P oke papehal pon aq tak kesah sbb aq pon kdng-2 sewel mcm korang ... sayang korang lah ketat ..<3

Saturday, 3 December 2011

My lover

oke .. msok ni da 6 hari aq tak dngr khabr dy .. i want 2 says .. really miss lah kat dy ..:(
shit ! bile qo nak tpon .. tpi mcm mbe aq ckp .. dy msok haospital sbb dmam panas .. salah aq ke .?
ya ALLAH bg lah dy kesihatan .. biar aq dpat lpas rindu aq ..:D

Friday, 2 December 2011

Little Bit About My Life: Hi peeps .. :)

Little Bit About My Life: Hi peeps .. :): oke .. i'm new here .. (: .. saya tika .. setakat ni lom ade lagi nk cerite .. n tak tahu nak update ape .? :P .. just want 2 say .. i plesu...

Hi peeps .. :)

oke .. i'm new here .. (: .. saya tika .. setakat ni lom ade lagi nk cerite .. n tak tahu nak update ape .? :P .. just want 2 say .. i plesure 2 know u .. follow my blog .. kalauu sudi lah .. hhehe .. oke .. that's all ..bye-2 ..<3