Sunday, 15 January 2012

Come 2012

My first 2012 begin with TUDUNG <3
                                                                Assalamualaikum
2012
 .. NI Fisrt kod aku update . berabuk dah buku kesayangan aku ni  like kita sayang  kat someone niy.. Azam 2012 . i'm sure u also have dream like me . Azam kita tahun ni pakai tudung , baru nak pakai lah . Kalau ada yang tak kena dengan gaya bertudung ni sila2 jek la tegur kan :D . Tahun ni akan mencuba sedaya upaya menjadi setia . like last years . terkejut beb dapat mengharungi zaman setia yg awesome cool :3 . Dan menjadi sengal like before . u know what's my BOYFRIENDS SAID me SENGAl . gila kentang xD .. But for last years kita banyak kenangan dan pengalam manis pahit . Just or today byes peeps <3

Monday, 2 January 2012

Bulan dan Bintang


 . Nyah amekaw gambr bulan kat bawah niyh .?

hahha XD cantik kan ciptaan ALLAH
Istimewa bulan bg aku ialah .. lepas kan rindu .. bila rindu tgok bulan bintang .. ,asal rindu tgok tuh ?
Nak taw nape .? Aq tenang tgok bulan .. Sambil layan lagu secondhand (your call)  smbil lah tgok bulan . semalm tgok bulan , tp separuh je . bg aq tetap cntik mcm aq (perasan) . Law diberi peluang nak je aq tgok bulan ngan si DIA (gatal) ^^

Friday, 30 December 2011

Kawan baru

firdaus :)

ainur nabila

syiqin
Hari ni nak update psal sorang mamat ni . Nama dia MOHD FIRDAUS asal dri SELANGOR . umur dia next nak msok 17 .serious aq ta thu dia ni mseh study . muka mature lah derr . bru dua hari knl . funny lah gak budak ni .suka skat dia dngan mecopy paste ayt-2 dia yg dia g kat aq .:D . aq suka kne kan org termasok dia .. hee . oke ...btw ,happy dpt kwan bru .:D .tpi kawan lme tetap aq ta lupe --> AINUR NABILA .SYIQIN,FINAS,FATIN.. ape2 pon aq syg kat kawan2 aq .. :)

Monday, 26 December 2011

Hidup

happy together
Hari ni tiba2 je aq tak ade mood .. hurm . mseh pk kan hal smlm ke .? Aq risau lah ape yg dia ckp tkod jdi kenyataan .. Aq tak le terima law cm uh .. ta sngop lah .. bosan lah hidup ni .? tak ade siapa nk buad q happy .. dia orang ade dup sndri tak kn nk layan aq ni .? tak pe lah .. hiburkan la diri sndri lagi bgos . :).

Sunday, 25 December 2011

Sad day

Awk da sihat .. ALHAMDULILAH .. tpi awk chat nun sy awk kte kita ptos .. awk taw sy tnggu awk smpai sihat bila mse awk ckp cm uh .. sdeh nya ..sy taw tu gurawan tpi awk taw ta hati sy sket sgt awk ckp cm uh .:( ..
sy syg awk sgt2 .. sy tak nk hilang awk ..  Saya belajar setia sbb sy tak nk hilang awk .. awk org yg buad sy nges mcm nak gila taw sbb ape sbb sy syg ak :D


sayang I LOVE U VERY MUCH !

Saturday, 17 December 2011

Melaka Holiday :D








Da 2 hari aq kat melaka .. first smpai pkol 9.40 .. n then singgah rumah jup .. rehat2 :D .. pastu tros g grai pak abu .. dpt mkn free .. nyyuuummmm :D .. sdap .. lpas mkn aq lak ape lagi snap pic ur ..mcm2 gaya :D .. have fun gler :D .. pastu hari niyh 17/12 .laps bgn pg tros g pusing2 melaka n then main bowling kat MITC n then mkn kat kFC dgn danial . hakim , n pling becok kak fadz . pdhal umur bru 9thun .. amboi ! ngalah kn org tua :D .. 2 kereta kita orang bawk .. aq lak naik krete nun abg fahmi . danial .hakim n aq sorng je pompuan .. no hal la aq ta ksah ..:D .. tpi ape pon mg best la :D

Wednesday, 14 December 2011

Si Dia

Qo hilang ..mane qo pergi lme aq tnggu qo ..aq tak nak qo lupe kat aq ..aq taw qo xcdnt .. tpi itu bkn tndenya qo nak tinggalkn aq kan .. SHEIKH AKMEL HAKIMI .. i want u to be here .. saya harap awk ingat sya sbb sy kt sini rindu awk sgt2 b..<3