Sunday, 15 January 2012

Come 2012

My first 2012 begin with TUDUNG <3
                                                                Assalamualaikum
2012
 .. NI Fisrt kod aku update . berabuk dah buku kesayangan aku ni  like kita sayang  kat someone niy.. Azam 2012 . i'm sure u also have dream like me . Azam kita tahun ni pakai tudung , baru nak pakai lah . Kalau ada yang tak kena dengan gaya bertudung ni sila2 jek la tegur kan :D . Tahun ni akan mencuba sedaya upaya menjadi setia . like last years . terkejut beb dapat mengharungi zaman setia yg awesome cool :3 . Dan menjadi sengal like before . u know what's my BOYFRIENDS SAID me SENGAl . gila kentang xD .. But for last years kita banyak kenangan dan pengalam manis pahit . Just or today byes peeps <3

Monday, 2 January 2012

Bulan dan Bintang


 . Nyah amekaw gambr bulan kat bawah niyh .?

hahha XD cantik kan ciptaan ALLAH
Istimewa bulan bg aku ialah .. lepas kan rindu .. bila rindu tgok bulan bintang .. ,asal rindu tgok tuh ?
Nak taw nape .? Aq tenang tgok bulan .. Sambil layan lagu secondhand (your call)  smbil lah tgok bulan . semalm tgok bulan , tp separuh je . bg aq tetap cntik mcm aq (perasan) . Law diberi peluang nak je aq tgok bulan ngan si DIA (gatal) ^^