Sunday, 15 January 2012

Come 2012

My first 2012 begin with TUDUNG <3
                                                                Assalamualaikum
2012
 .. NI Fisrt kod aku update . berabuk dah buku kesayangan aku ni  like kita sayang  kat someone niy.. Azam 2012 . i'm sure u also have dream like me . Azam kita tahun ni pakai tudung , baru nak pakai lah . Kalau ada yang tak kena dengan gaya bertudung ni sila2 jek la tegur kan :D . Tahun ni akan mencuba sedaya upaya menjadi setia . like last years . terkejut beb dapat mengharungi zaman setia yg awesome cool :3 . Dan menjadi sengal like before . u know what's my BOYFRIENDS SAID me SENGAl . gila kentang xD .. But for last years kita banyak kenangan dan pengalam manis pahit . Just or today byes peeps <3

No comments:

Post a Comment